Μία νέα υπηρεσία φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, η οποία έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Plugsurfing, τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης στην Ευρώπη, λάνσαρε η Nissan.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατεβάζοντας την εφαρμογή Nissan Charge στο κινητό τους τηλέφωνο, οι ιδιοκτήτες του LEAF έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 100.000 σταθμούς φόρτισης σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο. Οι αναζητήσεις μπορούν να φιλτραριστούν με βάση το μοντέλο του αυτοκινήτου, την ταχύτητα και τον τύπο φόρτισης, επιτρέποντας στους κατόχους τον εντοπισμό του πιο κοντινού σταθμού. 

Εκτός από τους δημόσιους σταθμούς φόρτισης, η εφαρμογή εντοπίζει όλα τα σημεία σε αντιπροσώπους και συνεργάτες της Nissan, παρέχοντας στους χρήστες εύκολη πρόσβαση και ανταγωνιστικές τιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την εγγραφή, οι ιδιοκτήτες των LEAF πρέπει απλώς να κάνουν λήψη της δωρεάν εφαρμογής και να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό, ο οποίος απαιτεί μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έναν κωδικό πρόσβασης, τον αριθμό VIN του οχήματός του και μία έγκυρη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, ή εναλλακτικά  PayPal. Στη συνέχεια, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή ή την ηλεκτρονική πύλη στο διαδίκτυο για να παραγγείλουν ένα δωρεάν «κλειδί» φόρτισης, το οποίο τους δίνει πρόσβαση σε σημεία εντός του δικτύου και χρησιμοποιείται για την εκκίνηση και τη διακοπή των περιόδων φόρτισης.

Η Nissan Charge είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή σε Γερμανία και Ιταλία. Σύντομα θα ακολουθήσουν το Βέλγιο, η Γαλλία, η Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Αυστρία, η Ελβετία, η Νορβηγία, η Δανία, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Πολωνία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Ουγγαρία και η Σλοβακία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης