Το δημοφιλές μικρομεσαίο μοντέλο της σουηδικής φίρμας, θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε μια νέα έκδοση με σπορ χαρακτηριστικά και βελτιωμένη οδική συμπεριφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την V40 Carbon Edition, η οποία έχει εξελιχθεί από το τμήμα Polestar και βασίζεται στην έκδοση V40 R-design. Διακρίνεται για την καινούργια οροφή από ανθρακονήματα, ενώ από το ίδιο συνθετικό υλικό είναι τα καπάκια των καθρεπτών και τα μαρσπιέ στις πόρτες.

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι ελαφρύτερη και έχει χαμηλότερο κέντρο βάρους, με την ανάρτηση να έχει σπορ ρύθμιση. Οι ζάντες 19 ιντσών είναι σε μαύρο χρώμα, όπως και η μεγαλύτερη πίσω πτέρυγα, αλλά και οι  απολήξεις της εξάτμισης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα της Polestar με επενδύσεις δέρματος και σουέτ, με τις ζώνες ασφαλείας να είναι σε κόκκινο χρώμα. Το V40 Carbon Edition θα παραχθεί σε μόλις 343 μονάδες και προσφέρεται με τον βενζινοκινητήρα Τ5 απόδοσης 245 ίππων και τον αναβαθμισμένο diesel D4 με τους 190 ίππους.

Οι κινητήρες συνδυάζονται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Από τα 343 αυτοκίνητα, τα 100 θα διατεθούν στην αγορά της Ολλανδίας, με την τιμή να ξεκινά από 42.495 ευρώ και τις παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης