Την ανανεωμένη εκδοχή του compact coupe μοντέλου της με τα διακριτικά GTS αποκάλυψε η VW, με την παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου να γίνεται τις επόμενες μέρες, στην έκθεση της Σαγκάης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Scirocco GTS φέρει το αεροδυναμικό πακέτο R-Line, έχοντας νέους προφυλακτήρες, πίσω πτέρυγα, διαχύτη, μαρσπιέ στο πλάι, μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα στη μάσκα, διπλές ρίγες στο καπό και στο πίσω τμήμα, ζάντες 18 ιντσών ή προαιρετικά 19΄΄, κόκκινες δαγκάνες φρένων και μαύρους καθρέπτες.

Είναι διαθέσιμο σε έξι χρωματισμούς (Flash Red, Pure White, Oryx White, Urano Grey, Indium Grey, Deep Black), με το εσωτερικό να ξεχωρίζει χάρη στα μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, τις επενδύσεις από δέρμα και ύφασμα στα καθίσματα, το λογότυπο GTS στην πλάτη και το σπορ τιμόνι με τις κόκκινες ραφές. Επίσης, περιλαμβάνει νέο σύστημα πολυμέσων Composition Colour, πανοραμική οροφή και προβολείς bi-xenon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 2.0 TSI κινητήρας αποδίδει 10 ίππους περισσότερους από την προηγούμενη έκδοση, φθάνοντας τους 220, με τα 0-100 να έρχονται σε 6,5 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 244 χλμ./ώρα. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο DSG6.
     

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης