Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Έκανε πρεμιέρα στο αμιγώς ηλεκτροκίνητο XC40 Recharge. Πλέον είναι διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα της σουηδικής φίρμας, από το ανανεωμένο XC60, έως τα S90, V90 και V90 Cross Country. Κορυφαία εμπειρία πλοήγησης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Volvo Cars επεκτείνει τη διάθεση του πρωτοποριακού συστήματος infotainment με βάση το Android και ενσωματωμένες υπηρεσίες Google στα μοντέλα της γκάμας της, προσφέροντας φιλικό προς το χρήστη interface και ασυναγώνιστη συνδεσιμότητα.

Το σύστημα πολυμέσων που ενσωματώνεται στην κεντρική οθόνη, παρέχει βοήθεια φωνητικού ελέγχου από το Google Assistant, την καλύτερη πλοήγηση στην κατηγορία μέσω του Google Μaps, καθώς κι ένα ευρύ οικοσύστημα από ειδικά προσαρμοσμένες in-car εφαρμογές μέσω του Google Play.

Με το Google Assistant, οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φωνή τους για να χειριστούν λειτουργίες, ενώ διατηρούν την προσοχή τους στο δρόμο. Μεταξύ άλλων, μπορούν να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία, να ορίσουν έναν προορισμό, να παίξουν μουσική και podcast και να στείλουν μηνύματα, έχοντας σε όλες τις περιπτώσεις τα χέρια τους στο τιμόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εφαρμογές μουσικής και media, βελτιστοποιημένες και προσαρμοσμένες για χρήση σε αυτοκίνητα, θα διατίθενται μέσω του Google Play, ενώ το Google Maps θα μπορεί να παρέχει ενημερωμένα δεδομένα για τους χάρτες και την κυκλοφορία.

 

Ακόμη καλύτερες υπηρεσίες

Η οθόνη λειτουργεί ακριβώς όπως ένα smartphone

Εκτός από το νέο σύστημα infotainment, τα προαναφερόμενα μοντέλα αναβαθμίζονται επίσης με την πρόσφατη πλατφόρμα ασφαλείας της εταιρείας «Advanced Driver Assistance Systems (ADAS)». Πρόκειται για ένα σύγχρονο, σπονδυλωτό σύστημα ενεργητικής ασφάλειας που περιλαμβάνει μια σειρά από ραντάρ, κάμερες και αισθητήρες υπερήχων.

Τέλος, η Volvo λάνσαρε το πακέτο Digital Υπηρεσιών το οποίο περιλαμβάνει πρόσβαση σε εφαρμογές και υπηρεσίες Google, την εφαρμογή Volvo On Call και τον ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου, καθώς και το σύνολο των δεδομένων που απαιτείται για να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες.

 

Αποκαλύφθηκε το νέο ηλεκτρικό Volvo C40 Recharge

Μόνο online οι πωλήσεις των ηλεκτρικών μοντέλων της Volvo

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης