Βέβαια για την εμπορική πορεία του νέου crossover μοντέλου, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό, είναι τα ανώτερα στελέχη της Opel.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Crossland X αποκαλύφθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Karl-Thomas Neumann και τη διευθύντρια μάρκετινγκ Tina Müller σε ειδική εκδήλωση στο Βερολίνο και πιο συγκεκριμένα στο μοντέρνο βιομηχανικό κτήριο Kraftwerk. Περίπου 1.000 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων δημοφιλείς ηθοποιοί και οι πρεσβευτές της Opel μαζί με πολυάριθμες προσωπικότητες από τον χώρο του lifestyle και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, παρακολούθησαν το event. Σύμφωνα με τον κύριο Neumann, το δεύτερο μοντέλο της οικογένειας X θα απογειώσει την επιτυχία της μάρκας και θα ενθουσιάσει πολλούς νέους πελάτες, καθώς είναι στιλάτο, ευέλικτο, άριστα συνδεδεμένο, διαθέτει τη φινέτσα ενός αυτοκινήτου πόλης και το προηγμένο στιλ ενός SUV. Από τη μεριά της, η κυρία Müller θεωρεί πως το Crossland X αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία από πλευράς πωλήσεων και να συναρπάσει τις γυναίκες οδηγούς.  

Θυμίζουμε πως το καινούργιο μικρό crossover της Opel τοποθετείται δίπλα στο Mokka X και αποτελεί το πρώτο από τα επτά νέα και ανανεωμένα μοντέλα που θα δούμε από την εταιρεία μέσα στο 2017. Είναι άριστα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις ενός αστικού τρόπου ζωής, έχοντας συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις και άφθονους χώρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, το Crossland X περιλαμβάνει συστήματα που συναντώνται σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας, όπως τον προσαρμοζόμενο εμπρόσθιο φωτισμό (Adaptive Forward Lighting) – AFL με προβολείς full LED, τα head up display, πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών (Panoramic Rear View Camera), σύστημα αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης (Forward Collision Alert) με ανίχνευση πεζού, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού (Driver Drowsiness System), σύστημα Opel OnStar και τεχνολογία infotainment IntelliLink – συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης