Περίοπτη θέση στο περίπτερο της Lamborghini, στην έκθεση της Φρανκφούρτης, είχε η νέα έκδοση της Gallardo με την κωδική ονομασία LP570-4 Squadra Corse.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καινούρια έκδοση του ιταλικού supercar, βασίζεται στην αγωνιστική Blancpain Super Trofeo και έχει κατασκευαστεί από το τμήμα «Automobili Lamborghini», το οποίο είναι υπεύθυνο για τα αγωνιστικά οχήματα της μάρκας.

Διακρίνεται για τις πλαϊνές λωρίδες στα χρώματα της ιταλικής σημαίας, την μεγάλη πτέρυγα πίσω, τα ανθρακονήματα σε διάφορα τμήματα του αμαξώματος, τις ζάντες 19 ιντσών, τις μεγαλύτερες δαγκάνες των φρένων και τα ματ διακοσμητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί αγωνιστικά καθίσματα, το ταμπλό είναι επενδυμένο με  Alcantara, η κεντρική κονσόλα είναι «ντυμένη» με carbon, ενώ δεν λείπουν και τα σήματα Squadra Corse.

Τροφοδοτείται από τον V10 5,2 λίτρων κινητήρα της Gallardo Super Trofeo, απόδοσης 570 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο e-gear 6 σχέσεων. Τα 0-100 έρχονται σε 3,4 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 320 χλμ./ώρα.

Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα (Giallo Midas, Bianco Monocerus, Grigio Thalasso και Rosso Mars) και η τιμή του ορίστηκε στα 191.000 ευρώ, χωρίς τους φόρους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης