Τέλος οι παραγγελίες για το Durango SRT Hellcat. Η Dodge ανακοίνωσε ότι το εντυπωσιακό SUV με την επιβλητική εμφάνιση και τη εκπληκτική δύναμη, έκανε sold out.

Και τα 2.000 κομμάτια που είχε προγραμματίσει να κατασκευάσει η αμερικανική μάρκα, βρήκαν ιδιοκτήτη. Η εταιρεία δεν σκοπεύει να αυξήσει την παραγωγή, καθώς θέλει να διατηρήσει τη μοναδικότητα του μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Durango SRT Hellcat είναι ένα από τα πιο ισχυρά και γρήγορα SUV. Κυκλοφορεί μόνο στη Β. Αμερική, διαθέτει ένα εξαιρετικό αεροδυναμικό bodykit και προσφέρει επιδόσεις αντίστοιχες των supercar.

Κάτω από το μυώδες καπό βρίσκεται ο supercharged V8 HEMI Hellcat κινητήρα των 6,2 λίτρων. Το μοτέρ αποδίδει 720 ίππους και 875 Nm ροπής, η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, με τα 0-96 χλμ./ώρα να έρχονται στον εκπληκτικό χρόνο των 3,5 δευτερόλεπτων, τα 0-402 χλμ./ώρα ολοκληρώνονται σε μόλις 11,5” και η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 290 χλμ./ώρα. To πιο γρήγορο SUV

Προκειμένου να ανταπεξέλθει στις δυνάμεις που ασκούνται, το όχημα εφοδιάζεται με ενεργή ανάρτηση, Launch Control και φρένα της Brembo με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός και τετραπίστονες πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατάει σε ελαστικά Pirelli Scorpion Zero διαστάσεων 295/45ZR20, με την τεράστια μάσκα, τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, τον διαχύτη, τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης και το εντυπωσιακό γκρι χρώμα με τις μαύρες ρίγες να ολοκληρώνουν την θαυμαστή εικόνα του αμερικανικού SUV.

Η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 290 χλμ./ώρα

Εκπληκτικό το εσωτερικό του Durango SRT

Πίσω από το τιμόνι υπάρχουν paddles αλλαγής των σχέσεων του κιβωτίου ταχυτήτων

Διπλές μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης

Φοράει ζάντες 20 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 295/45

 

Δείτε πώς επιταχύνει το Dodge Challenger SRT Hellcat των 808 ίππων

Το αγροτικό… τέρας των 702 ίππων της Dodge

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης