Προκειμένου να καλύψει την αυξημένη ζήτηση στην ευρωπαϊκή αγορά, ο όμιλος Fiat Chrysler εγκαινίασε τη νέα γραμμή παραγωγής του μικρομεσαίου τετρακίνητου μοντέλου της γκάμας της Jeep.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Compass κατασκευάζεται πλέον στο εργοστάσιο του Melfi, μία από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής του FCA Group. Στις ίδιες εγκαταστάσεις θα κατασκευάζεται και η plug-in hybrid έκδοση του μοντέλου – μαζί με την αντίστοιχη του Renegade.

Η παραγωγή των Jeep Compass και Compass PHEV στην Ιταλία επιτρέπει την ταχύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς, στην οποία η κατηγορία των συμπαγών SUV αναπτύσσεται συνεχώς. Με παραγωγή στην Αμερική, στην Ασία και τώρα στην Ευρώπη, το 4Χ4 της αμερικανική φίρμας είναι ένα πραγματικά παγκόσμιο μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτέλεσε το πρώτο Jeep που σχεδιάστηκε ειδικά για τους δρόμους της Γηραιάς Ηπείρου και μαζί με το Renegade είναι τα δημοφιλέστερα της μάρκας.

Η διάθεση των plug-in υβριδικών εκδόσεων θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας στην Ευρώπη, η οποία τα 5 τελευταία χρόνια παρουσίασε αύξηση κατά 330%! Στην Ελλάδα αναμένονται τον Ιούνιο, με εκπομπές CO2 που δεν υπερβαίνουν τα 50 γρ./χλμ. και λιανική τιμή προ φόρων κάτω των 40.000 ευρώ, στοιχεία που εξασφαλίζουν απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας και μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης