Η νέα γενιά του μικρομεσαίου hatchback της Opel η οποία βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, προσφέρει τη μέγιστη προστασία σε επιβάτες και πεζούς, σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό ανεξάρτητο οργανισμό EuroNCAP.

Ο οργανισμός βαθμολόγησε με πέντε αστέρια το νέο Astra στις καθιερωμένες δοκιμές πρόσκρουσης. Το πεντάθυρο γερμανικό μοντέλο έλαβε 86% στην προστασία επιβατών, 84% στην προστασία παιδιών, 83% στην προστασία παιδιών και 75% στα επικουρικά συστήματα ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σταθερή καμπίνα επιβατών είναι σχεδιασμένη ώστε να υφίσταται τη μικρότερη δυνατή παραμόρφωση προσφέροντας το μέγιστο χώρο επιβίωσης σε μία σύγκρουση. Επίσης, το σύστημα αερόσακων με αυτούς της οροφής πλήρους μήκους στην πρώτη και δεύτερη σειρά καθισμάτων, σε συνδυασμό με τα προηγμένα συστήματα, διασφαλίζουν μέγιστη προστασία στους επιβάτες. 

Να σημειώσουμε πως, το Astra είναι το πρώτο αυτοκίνητο με mono camera από κατασκευαστή μαζικής παραγωγής και είναι επίσης το πρώτο Opel που προσφέρει υποβοηθούμενη πέδηση με βάση δεδομένα που λαμβάνονται μόνο από την camera.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης