Η νέα γενιά του supermini της ιαπωνικής φίρμας κέντρισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον όλων, χάρη στη μοντέρνα και δυναμική εμφάνιση, την ποιότητα κατασκευής, τους αποδοτικούς κινητήρες, τις υψηλές δυνατότητες εξατομίκευσης και το πλήρες πακέτο ασφάλειας και άνεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για όσους όμως επιθυμούν κάτι πιο ιδιαίτερο, η Nissan δημιούργησε μία ειδική έκδοση του Micra με την ονομασία Bose Personal Edition. Θα παραχθεί σε μόλις 2.500 μονάδες προκειμένου να εξασφαλιστεί ο αποκλειστικός χαρακτήρας του αυτοκινήτου και διακρίνεται για τη σύγχρονη εικόνα, τον πλούσιο εξοπλισμό και το προηγμένο σύστημα ήχου.

Η ειδική έκδοση του Micra, εφοδιάζεται με το ηχοσύστημα BOSE Personal audio, προσφέροντας μία εντυπωσιακή εμπειρία ήχου 360 μοιρών στους επιβάτες. Το σύστημα της φημισμένης φίρμας, περιλαμβάνει έξι ηχεία υψηλής απόδοσης και δύο πρωτοποριακά ηχεία UltraNearfield  στο προσκέφαλο του αριστερού καθίσματος, με τον οδηγό να μπορεί να προσαρμόσει τον ήχο μέσω του Personal Space Control.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Micra BOSE Personal Edition προσφέρεται με τα εξωτερικά χρώματα Enigma Black, Gunmetal Gray και Energy Orange, φέροντας στάνταρ τα πακέτα εξατομίκευσης Ultimate στην τελευταία εκδοχή. Διακρίνονται τα LED φώτα, τα πορτοκαλί διακοσμητικά, οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, οι αυτοκόλλητες ετικέτες σε οροφή και καπό, καθώς και το σήμα BOSE Personal στις κολώνες.  

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα ένθετα με χρώμα διπλής ραφής στα καθίσματα και στα ταπέτα και οι κομψές επενδύσεις. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 0,9 turbo βενζινοκινητήρας των 90 ίππων και ο 1.5 diesel αντίστοιχης ισχύος.

Ανακαλύψτε το νέο Micra


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης