Ένα ευφάνταστο, τολμηρό, διαφορετικό και έξυπνο video δημιούργησε η Skoda για να προβάλλει το νέο compact crossover μοντέλο της, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ολοκαίνουργιο Karoq, που αντικαθιστά το ιδιαίτερα επιτυχημένο Yeti, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την ερχόμενη Πέμπτη 18 Μαΐου, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Στοκχόλμη.

Όπως γνωρίζουμε, το αυτοκίνητο βασίζεται αισθητικά στο μεγαλύτερο Kodiaq, έχοντας όμως πιο δυναμική και σπορ εμφάνιση. Πατάει στην πλατφόρμα MQB του VW Group, την ίδια δηλαδή με τα Tiguan και Ateca, περιλαμβάνοντας όμοια μηχανικά μέρη και κινητήρες. Ριζικά αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό, προσφέροντας στους επιβάτες άνετους χώρους, πρακτικότητα και high-tech τεχνολογίες, όπως μεγάλη οθόνη με απεριόριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας και εφαρμογών, συμβατότητα με όλους τους τύπους smarthphone, ψηφιακό πίνακα οργάνων και φωτισμό περιβάλλοντος LED 10 αποχρώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πορτμπαγκάζ είναι από τα κορυφαία της κατηγορίας, με τη χωρητικότητα να ξεκινά από τα 521 λίτρα με τα καθίσματα σε όρθια θέση και να φθάνει τα 1.630 λτ. με την αναδίπλωσή τους. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης των πίσω καθισμάτων ανεξάρτητα, για τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων.

Θα προσφέρεται με δύο κινητήρες βενζίνης και τρεις diesel, συμπεριλαμβανομένων των 1.5 TSI Evo και 2.0 TDI. Τα μοτέρ συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο DSG7, με την κίνηση να μεταφέρεται στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς, ανάλογα την έκδοση.

Υπομονή μία εβδομάδα και θα έχουμε όλες τις πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τον εξοπλισμό και τον χρόνο λανσαρίσματος του Karoq στην Ευρώπη.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης