Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Οι κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μεγάλο ιστορικό όσον αφορά την αντιγραφή ευρωπαϊκών σχεδίων, αλλά αυτό το γιγαντιαίο κατασκεύασμα προέρχεται από ένα μόνο άτομο, με πιθανότατα πολύ ελεύθερο χρόνο και φαντασία. Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Reddit δείχνει το απίστευτο δημιούργημα του που προκαλεί δέος και θυμίζει αποκαλυπτικό σκηνικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να καταλάβετε ότι η υπερμεγέθης κατασκευή είναι πραγματικά τεράστια, από το πόσο συχνά ο εικονολήπτης κάνει ζουμ για να καταγράψει το όλο όχημα. Αρκετά μεγαλύτερο από τα αμερικανικά fullsize SUV, αυτό το XXXL αντίγραφο ενός Audi Q7 πρώτης γενιάς μοιάζει εκφοβιστικό και αναρωτιόμαστε τι το τροφοδοτεί. Ο μόνος κινητήρας που θα ήταν ικανός είναι ο πανίσχυρος V12 TDI που προσφερόταν μεταξύ 2008 και 2012 με 1.000 Nm ροπής.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα το θηριώδες “Q7” διαθέτει μερικά μοντέρνα χαρακτηριστικά, όπως η ηλεκτρική πίσω πόρτα και ακόμη και μια αυτόματα αναπτυσσόμενη σκάλα στον πίσω προφυλακτήρα για να ανεβαίνει ο ιδιοκτήτης και οι επιβάτες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Καλά, όχι ακριβώς “εσωτερικό”, αφού το όχημα δεν έχει παράθυρα ή γυαλί εκεί που θα ήταν η πανοραμική ηλιοροφή σε αυτό το τεράστιο κόψιμο της οροφής. 

 

Χωρίς λεπτομέρειες σχετικά με το πώς προέκυψε, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι σχετίζεται εν μέρει με μηχανήματα βαρέως εξοπλισμού χρησιμοποιώντας ένα περισσευούμενο πλαίσιο. Αυτά τα ελαστικά μοιάζουν σίγουρα σαν να προέρχονται από ένα μεγάλο φορτηγό. Με λίγη φαντασία, τα παλιοσίδερα επαναχρησιμοποιήθηκαν για ένα αντίγραφο του Audi Q7.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης