Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι τα μοναδικό αυτοκίνητο στην κατηγορία που φέρει κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνη-φυσικό αέριο). Διακρίνεται για την εξαιρετική οικονομία, την πρακτικότητα και την ευελιξία. Πλέον προσφέρει αναβαθμισμένες επιλογές σε επίπεδο στυλ και τεχνολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Fiat Panda ανανεώθηκε, είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις (City Life και City Cross) και εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις πιο προσιτές επιλογές στην ελληνική αγορά, έχοντας εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής.

Αυτό που θα εκτιμήσουν οι κάτοχοι του Panda CNG είναι το γεγονός ότι για κάθε 100 χιλιόμετρα κίνησης χρειάζεται μόλις 3 ευρώ σε καύσιμο.

Το φυσικό αέριο παραμένει η πιο οικονομική επιλογή σε σχέση με τους κινητήρες βενζίνης, diesel και LPG (υγραέριο), έχοντας παράλληλα πολύ χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. 5 χρόνια εγγύηση και δωρεάν οδική βοήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δεξαμενές φυσικού αερίου είναι χωρητικότητας 12 κιλών και το ρεζερβουάρ βενζίνης 35 λίτρων. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανά πάσα στιγμή το καύσιμο που θέλει να κινηθεί, απολαμβάνοντας αυτονομία άνω των 750 χιλιομέτρων.

Ο turbo κινητήρας 0,9 λίτρου απόδοσης 80 ίππων ταιριάζει ιδανικά με τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του CNG.

 

Οθόνη αφής και συνδεσιμότητα

Αναβαθμισμένο το εσωτερικό του Panda.

Όσον αφορά στις εκδόσεις, υπάρχει η City Life με έμφαση στις αστικές μετακινήσεις και η City Cross με off-road χαρακτηριστικά. Αμφότερες έχουν πλήρη εξοπλισμό, που περιλαμβάνει 6 αερόσακους, μπάρες οροφής, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι και σύστημα κλιματισμού.  750 χλμ. αυτονομίας.

Στη City Cross συναντάμε επιπλέον σύστημα Uconnect με οθόνη αφής 7 ιντσών, υπηρεσίες διασύνδεσης, αυτόματο κλιματισμό και επενδύσεις από συνθετικό δέρμα, ειδικά σχεδιασμένες για αντοχή στη σκληρή χρήση.     

 

Δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας

H έκδοση Cross κάνει τη διαφορά από αισθητικής πλευράς.

Χάρη στο προωθητικό πρόγραμμα της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας, το ανανεωμένο Fiat Panda CNG προσφέρεται στα 12.650 ευρώ στην έκδοση City Life. Αντίστοιχα η Cross εκδοχή κοστίζει 14.050 ευρώ.

Φυσικά, το μοντέλο απαλλάσσεται και από την καταβολή τελών κυκλοφορίας και συνοδεύεται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και ισάριθμα έτη δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας.

 

Δείτε αναλυτικά τις τιμές όλων των εκδόσεων του Panda

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ανανεωμένο Fiat Panda κοστίζει κάτω από 11.000 ευρώ

Το επαγγελματικό Fiat Panda Van τώρα και σε υβριδική έκδοση

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης