Η οικονομική κρίση φαίνεται πως κάνει καλό στην τσέπη όλων αυτών που θέλουν να αποκτήσουν αυτοκίνητο και μάλιστα καινούργιο. Και αυτό διότι, οι εισαγωγικές εταιρείες πιέζουν σε μεγάλο βαθμό τα εργοστάσια προκειμένου να πετύχουν χαμηλές τιμές και τα μοντέλα τους να γίνουν ανταγωνιστικά στην Ελλάδα, όπου η αγορά έχει πέσει αισθητά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πωλούνται καινούργια αυτοκίνητα σε τιμές μεταχειρισμένων που καλύπτονται βεβαίως από εγγυήσεις και ότι αυτό συνεπάγεται για ένα καινούργιο όχημα.

Τελευταίο παράδειγμα αυτό του δημοφιλούς Ford Fiesta. Σύμφωνα με ενημέρωση της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας, η τιμή της τελευταίας γενιάς ξεκινά πλέον από τα 9.990 ευρώ, στην έκδοση με τον κινητήρα του 1.0 λίτρου και τους 80 ίππους. Ο εν λόγω κινητήρας με την ονομασία EcoBoost είναι ένας πολυβραβευμένος κινητήρας που πρόσφατα απέσπασε την διάκριση «Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς 2013», στην κατηγορία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικό του μοντέλου είναι ότι διατίθεται με πέντε εκδόσεις κινητήρων που εκπέμπουν κάτω από 100 γραμμάρια CO2/χλμ., γεγονός που σημαίνει πως το Fiesta τελευταίας γενιάς δεν επιβαρύνει με τέλη κυκλοφορίας τον ιδιοκτήτη του.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Διαβάστε επίσης: Σε τιμή-σοκ το Ford Focus 1.000 κ.εκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης