Όταν η πρωτότυπη Alfa Romeo 4C έκανε την εμφάνισή της στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όλοι έμειναν με… ανοιχτό το στόμα. Καθόλου τυχαίο, αν σκεφτεί κανείς πως οι Ιταλοί έβαλαν όλη τη μαεστρία τους και σχεδίασαν ένα πραγματικά σπορ αυτοκίνητο. Οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες, που οι άνθρωποι της μάρκας ανακοίνωσαν ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει στους δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Alfa Romeo 4C στην πρωτότυπη της μορφή…

Προς το παρόν, οι δοκιμαστές της Alfa Romeo έχουν… πάρει τους δρόμους και εξελίσσουν το διθέσιο μοντέλο, έτσι ώστε να είναι άψογο όταν κυκλοφορήσει στην αγορά. Λογικό είναι, λοιπόν, ο φακός να «τσακώσει» την 4C κατά τη διάρκεια δοκιμών, φωτογραφίες από την οποία (αν και καμουφλαρισμένη) μπορείτε να δείτε παρακάτω. Να σημειώσουμε ότι η νέα Alfa Romeo 4C θα εμφανιστεί στους ευρωπαϊκούς δρόμους το 2013, ενώ θα κυκλοφορήσει και στην Αμερική το 2014. Το 2013, η 4C θα παραχθεί με ρυθμό 2.500 μονάδες ετησίως στο εργοστάσιο της Maserati στη Μόντενα, όπου στο συγκεκριμένο παράγονται και οι Granturismo και GranCabrio.

Το διθέσιο αυτοκίνητο θα τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 1.8 λίτρων, ο οποίος θα παράγει 200 ίππους αλλά θα προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 σε 5 δευτ. και τελική τα 250 χλμ./ώρα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Δείτε φωτογραφίες από την καμουφλαρισμένη Alfa Romeo 4C

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης