Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τα ηλεκτρικά οχήματα μπορεί να έχουν τρομερές ροπές και επιταχύνσεις, η αλήθεια είναι όμως πως τα περισσότερα, αν και γρήγορα, δεν δείχνουν γρήγορα. Από τις λίγες εξαιρέσεις είναι το εντυπωσιακό Audi RS E-Tron GT το οποίο διαθέτει επιβλητικό παρουσιαστικό και προϊδεάζει (σίγουρα) περισσότερο από τον ανταγωνισμό, για τις απίστευτες επιδόσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας κάτοχος του όμως θέλησε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και τα κατάφερα με το αρκετά πετυχημένο bodykit της Maxton Design, το οποίο προσθέτει ένα εντυπωσιακό splitter στην μπροστινή όψη του EV, όπως και πιο έντονες πλαϊνές ποδιές. Σίγουρα highlight όμως είναι ο πίσω διαχύτης, ο οποίος παρέχει στο Audi επιπλέον δυναμικότητα και σε κάνει να αναρωτιέσαι εάν είναι ακόμα ηλεκτρικό.

Αναμφισβήτητα όμως, ακόμη πιο εντυπωσιακές από το bodykit είναι οι 22άρε ζάντες Turismo Wheels οι οποίες διαθέτουν μαύρες ακτίνες και επίσης σπορ ένθετα λεπίδων από ανθρακονήματα που μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν για να αλλάξουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Υπενθυμίζουμε ότι το Audi RS E-Tron GT βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα J1 με την Porsche Taycan και είναι εξοπλισμένο με ένα ζευγάρι ηλεκτροκινητήρων που αποδίδουν 590 ίππους και 830 Nm ροπής. Ωστόσο η ιπποδύναμη αυξάνεται στους 646 ίππους με ενεργοποιημένη τη λειτουργία overboost κάνοντας το αδιανόητα γρήγορο. Το RS E-Tron GT διαθέτει κιβώτιο δύο ταχυτήτων, όπως το Taycan, και μπορεί να επιταχύνει μέχρι τα 100χλμ./ώρα σε 3,1 δευτερόλεπτα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης