Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία της ιταλικής φίρμας ανακοίνωσε ότι η ειδική έκδοση του 500Χ που είδαμε στην έκθεση της Γενεύης είναι διαθέσιμη προς πώληση στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 500X S-Design χαρακτηρίζεται από το μοντέρνο και σπορ στιλ. Φέρει σκούρες λεπτομέρειες στο εξωτερικό αμάξωμα και συγκεκριμένα σκούρα επιχρωμίωση σε εξωτερικά πόμολα, μάσκα, διακοσμητικά θυρών, πόμολο πορτμπαγκάζ, πλαίσια πίσω φώτων, καθώς και στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών.

Σκούρες είναι οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, με τα φώτα τεχνολογίας Xenon και τους σκουρόχρωμους προβολείς να ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό. Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ έξι εξωτερικών χρωμάτων, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια φιλοσοφία ακολουθείται και στην καμπίνα, όπου δεσπόζουσα θέση κατέχει το μαύρο ταμπλό με το λογότυπο 500 σε χάλκινη απόχρωση και το κεντρικό τούνελ. Σκούρες επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες διακρίνονται στο τιμόνι, στα χειριστήρια ελέγχου του κλιματισμού, στο σύστημα U-Connect και στα πάνελ των θυρών. Άλλο ένα ιδιαίτερο στοιχείο του εσωτερικού του S-Design αποτελούν τα καθίσματα από ύφασμα με μαύρα κομμάτια από οικολογικό δέρμα και ραφές σε χάλκινο χρώμα.

Το 500X S-Design διατίθεται με τα πακέτα Off-Road  ή City και πλαισιώνεται από δύο μηχανικά σύνολα, τον κινητήρα βενζίνης 1.4 Multiair απόδοσης 140 ίππων και τον πετρελαίου 1.6 MTJ με τους 120 ίππους.

Ο εξοπλισμός της έκδοσης είναι ιδιαίτερα πλούσιος, περιλαμβάνοντας έξι αερόσακους, ESP/MSR/ASR/Hill Holder/ERM, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια ηχοσυστήματος, σύστημα U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth, Audio streaming, Live Services, προβολείς ομίχλης, σύστημα Start & Stop, κιτ επισκευής ελαστικού Fix & Go και επιλογέα οδήγησης (Drive Mood Selector). Στην εκδοχή Off-Road διατίθενται επιπλέον μαύρες μπάρες οροφής και επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης.

Η τιμή του Fiat 500X S-Design διαμορφώνεται στα 21.300 ευρώ για την έκδοση City και στα €22.000 για την Off-Road (δεν περιλαμβάνεται προωθητική ενέργεια).

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του 500Χ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης