Τη δυνατότητα να μοιράζονται και να κινούνται με το αμιγώς ηλεκτροκίνητο 500άρακι όποτε το επιθυμούν θα έχουν οι κάτοικοι συγκεκριμένων μεγαλουπόλεων της Ευρώπης από το 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό θα συμβεί μέσω της υπηρεσίας LeasysGO, που προσφέρει η Fiat Chrysler σε συνεργασία με τη Leasys. Μέσω σχετικής εφαρμογής στο smartphone, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν ανά πάσα στιγμή ένα από τα 2.000 ηλεκτρικά 500 του στόλου της Leasys.

Η υπηρεσία car sharing θα είναι διαθέσιμη αρχικά για τους υπαλλήλους του ομίλου FCA στο Τορίνο. Από την επόμενη χρονιά όμως θα επεκταθεί σε Ρώμη, Μιλάνο, Βαρκελώνη, Λιόν και άλλες πόλεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμαστικής φάσης, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν κράτηση για το Fiat 500 electric σύμφωνα με τις ανάγκες μετακίνησής τους. 

Θυμίζουμε ότι το ιταλικό EV μοντέλο διατίθεται σε τρία αμαξώματα (hatchback, cabrio και 3+1), σε ισάριθμες  εκδόσεις εξοπλισμού και σε δύο επίπεδα αυτονομίας με 180 και 320 χιλιόμετρα. Εφοδιάζεται με το πακέτο τεχνολογιών υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), αυτόνομη οδήγηση και όλα τα συστήματα συνδεσιμότητας. Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμο με τιμές που ξεκινούν κάτω από 20.000 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης