Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Δυστυχώς δεν είναι προϊόν photoshop η συγκεκριμένη εικόνα που βλέπετε. Είναι προϊόν της φαντασίας ενός ιδιοκτήτη που είχε στην κατοχή του μία Toyota Supra 1990 αλλά κατά βάθος ήθελε πάρα πολύ μία Lamborghini Reventon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποφάσισε λοιπόν να μετατρέψει, όσο μπορούσε, το αυτοκίνητο και τελικά να του δημιουργήσει μία ανάμεικτη ταυτότητα, στην οποία εν τέλει έβαλε και πωλητήριο στα 19.950 ευρώ.

Η μετατροπή ξεκίνησε με το γκρι ματ χρώμα του συνόλου που θυμίζει όντως αυτό της Reventon, αν και είμαστε απόλυτα σίγουροι πως δεν είναι το υλικό και η τεχνική που χρησιμοποιεί η Lamborghini. Στη συνέχεια είναι το επιβλητικό bodykit που όπως και στα περισσότερα αντίγραφα, χάνεται στις εξωφρενικές αναλογίες και στην υπερβολή.

Από μπροστά ξεχωρίζει ένας επιθετικός νέος προφυλακτήρας με μεγάλες εισαγωγές αέρα και γωνιακούς προβολείς. Οι ζάντες είναι ασημί και μαύρες, ενώ σίγουρα το highlight είναι πως δεν υπάρχει κινητήρας πίσω από την καμπίνα όπως στην Lamborghini αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον κατασκευαστή να επεκτείνει το πίσω μέρος και να δημιουργήσει ένα ψεύτικο κάλυμμα κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν φαίνεται να έχουν γίνει σημαντικές μηχανικές τροποποιήσεις στο αυτοκίνητο. Ως εκ τούτου, συνεχίζει να διαθέτει τον αρχικό εξακύλινδρο 3,0 λίτρων που αποδίδει 238 ίππους και συνδέεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε δει αρκετές μετατροπές και προσπάθειες να μοιάσουν αυτοκίνητα με πιο ακριβά μοντέλα, όμως η συγκεκριμένη περίπτωση θεωρούμε πως είναι από τις πλέον αποτυχημένες. Και σίγουρα, η τιμή των 19.950 ευρώ που ζητάει ο ιδιοκτήτης δεν είναι και μικρή.

Θα το οδηγούσατε;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης