Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το απόλυτο best seller στην κατηγορία των LCV περνά σε μια νέα εποχή, προσφέροντας στους επαγγελματίες καινοτόμες λύσεις πρακτικότητας, άνεσης και συνδεσιμότητας, καθώς και κορυφαία αποδοτικότητα. Από 26.800 ευρώ και με 5 χρόνια εγγύηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο Fiat Ducato παρουσιάστηκε επίσημα, με την ελληνική εταιρεία να ανακοινώνει άμεσα τις τιμές και τις εκδόσεις αμαξώματος.

Το όχημα έχει πιο σύγχρονη εμφάνιση, φέρει φώτα τεχνολογίας full LED, καθώς και το νέο λογότυπο της μάρκας στη μάσκα. Τη διαφορά ωστόσο κάνει το εσωτερικό του. H είσοδος και εκκίνηση χωρίς κλειδί, το ηλεκτρικό χειρόφρενο και το ηλεκτρικό άνοιγμα της πόρτας του χώρου φόρτωσης αποτελούν πρακτικές λύσεις που κάνουν πολύ πιο εύκολη την καθημερινότητα του επαγγελματία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίστοιχα η θέση του συνοδηγού με το σύστημα Eat-and-Work προσφέρει την πολυχρηστικότητα που απαιτούν οι έντονοι ρυθμοί εργασίας. Επιπλέον η θέση αυτόματης φόρτισης, οι θύρες USB-A και USB-C, αλλά και η παροχή 230V κάνουν τη σύνδεση και φόρτιση των συσκευών εύκολη και ασφαλή.

 

Άτοκη χρηματοδότηση

Οι πολυάριθμοι αποθηκευτικοί χώροι καλύπτουν με άνεση κάθε ανάγκη, ενώ νέα είναι και τα καθίσματα, τα οποία διαθέτουν ειδική σύνθεση ώστε να είναι πιο άνετα και να στηρίζουν καλύτερα το σώμα του οδηγού για μια πιο ανατομική θέση.

Το σύνολο συμπληρώνει το σύστημα πολυμέσων Uconnect με την οθόνη αφής 10 ιντσών και δυνατότητα ασύρματου mirroring μέσω Apple CarPlay και Android Auto, και το πακέτο ενεργητικής ασφάλειας ADAS, που περιλαμβάνει: ενεργό σύστημα διατήρησης της ταχύτητας με λειτουργία Stop&Go, σύστημα διατήρησης της πορείας, αυτόματο φρενάρισμα, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και ημιαυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2.

Για την κίνηση φροντίζουν οι κινητήρες diesel τεχνολογίας Multijet3 απόδοσης 140 και 160 ίππων. Τα μοτέρ καλύπτουν τις προδιαγραφές Euro 6D-Final και συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων.

Το νέο Ducato είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε εκδόσεις Van, Double-Cab και Chassis. Οι τιμές με την προωθητική ενέργεια της Fiat Professional ξεκινούν από 26.800 ευρώ και συνοδεύονται από άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης, πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Fiat διαθέτει ένα από τα κορυφαία τροχόσπιτα

Ψηφιακές οθόνες και εντυπωσιακά συστήματα για το Fiat Ducato

Το Fiat Ducato είναι το best seller επαγγελματικό της Ευρώπης

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης