Με δύο κινητήρες βενζίνης χωρητικότητας 1.0 λίτρου, πλουσιότερο εξοπλισμό και μία νέα έκδοση με την ονομασία Monte Carlo, είναι διαθέσιμο στη χώρα μας το supermini της τσεχικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Fabia έχει αναβαθμιστεί αισθητικά, περιλαμβάνοντας ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέου σχεδιασμού ζάντες σε απόχρωση μαύρου, άσπρου και ασημί χρώματος που μπορούν να φθάσουν έως τις 18 ίντσες, καθώς και φώτα τεχνολογίας LED.  

Στο εσωτερικό, τοποθετήθηκαν νέες επενδύσεις και διακοσμητικά, με τη Skoda να εμπλουτίζει το μοντέλο με πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Οι πλουσιότερες εκδόσεις φέρουν οθόνη αφής 6,5 ιντσών συμβατή με Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink και SmartGate, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα ανίχνευσης κόπωσης οδηγού, σύστημα αυτόνομης πέδησης Front Assist, εντοπισμό οχημάτων στην «τυφλή» γωνία και πολλά ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους κινητήρες, συναντάμε τον 1.0 MPI των 75 ίππων και τον 1.0 TSI με τους 95 και 110 ίππους. Η έκδοση Monte Carlo είναι πλήρως εξατομικευμένη, με σπορ στοιχεία και διχρωμία στο αμάξωμα.

Η Fabia προσφέρεται σε hatch και compi αμάξωμα, με τις τιμές να ξεκινούν από 10.980 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης