Του Λουκά Παπαλάμπρου

Ονομάζεται Bayon -προφέρεται Μπέι-ον- και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους οδηγούς της Ευρώπης. Ανήκει στα compact crossover και διακρίνεται για τη μοντέρνα εμφάνισή του, το ευρύχωρο εσωτερικό, τις προηγμένες τεχνολογίες και τις ανταγωνιστικές τιμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Hyundai έφερε στην Ελλάδα το Bayon, ανακοινώνοντας τα επίπεδα εξοπλισμού και το κόστος αγοράς κάθε έκδοσης.

Το αυτοκίνητο είναι ιδανικό για κίνηση μέσα στην πόλη, χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του (μήκος 4,180 χλστ., πλάτος 1.775 χλστ. και ύψος 1.500 χλστ.).  Το στιβαρό πλαίσιο και οι πλούσιοι χώροι -το πορτμπαγκάζ έχει τον εκπληκτικό όγκο των 411 λίτρων- το καθιστούν απολαυστικό ακόμα και στα ταξίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέρει στάνταρ κεντρική οθόνη 8 ιντσών, με τη μεγαλύτερη των 10,25΄΄ να διατίθεται στις πλουσιότερες εκδόσεις, καθώς και ψηφιακό πίνακα οργάνων. Οι τρεις θύρες USB και η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης θα εκτιμηθούν δεόντως από τους επιβάτες.

 

Μόνο βενζίνη

Για την κίνηση φροντίζει ο ατμοσφαιρικός 1.200άρης με τους 84 ίππους, καθώς και ο 1.0 T-GDi, ο οποίος έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Το συγκεκριμένο μοτέρ προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος με 100 και 120 ίππους, φέρει ήπιο υβριδικό σύστημα, απλό μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή «έξυπνο» μηχανικό 6iMT ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη με 7 ταχύτητες.

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών πακέτων εξοπλισμού (Exclusive, Premium και Distinctive). Όσο για τις τιμές, ξεκινούν από 15.790 ευρώ στην έκδοση με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα και από 17.190 ευρώ σε αυτή με τον 1.0 T-GDi.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του Bayon

 

 

Δείτε τα συστήματα που έχει η βασική έκδοση

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόσα συστήματα έχει το νέο μικρό SUV της Hyundai;

Εκπληκτικό ρεκόρ αυτονομίας από τη Hyundai

Το SUV της Hyundai που καίει 1,4 λτ. βενζίνης ήρθε στην Ελλάδα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης