Η βρετανική μάρκα μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια σε υπέρ-πολυτελή μοντέλα με δυναμικά χαρακτηριστικά, αλλά ποτέ δεν είχαμε δει ένα μοντέλο με πραγματικό σπορ προσανατολισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Γενεύη, η Bentley παρουσίασε το πρώτο της διθέσιο sportcar, έστω και σε πρωτότυπη μορφή. Το αυτοκίνητο έχει την κωδική ονομασία EXP 10 Speed 6 και ουσιαστικά δείχνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η εταιρεία στο μέλλον. Χαρακτηρίζεται από τις έντονες ακμές, τη μεγάλη μάσκα, τους τεράστιους θόλους των τροχών και το coupe στιλ.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δύο καθίσματα και ακριβώς από πίσω τους είναι ο χώρος αποσκευών. Οι δερμάτινες πανάκριβες επενδύσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την καμπίνα, με τις αλουμινένιες λεπτομέρειες και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων να τονίζουν το σπορτίφ προφίλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα στελέχη της Bentley  ανέφεραν πως πρόκειται για ένα show car, αλλά δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο παραγωγής του. Αν τελικά δοθεί η έγκριση, το μοντέλο θα τοποθετηθεί απέναντι από την Porsche 911, την Mercedes-AMG GT και τα υπόλοιπα sport premium αυτοκίνητα της κατηγορίας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης