Την πλέον εντυπωσιακή από αισθητικής πλευράς, έκδοση της M2, παρουσίασε η βαυαρική φίρμα, αναδεικνύοντας τον «εκρηκτικό» χαρακτήρα του compact σπορ μοντέλου υψηλών επιδόσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η M2 Coupe Edition Black Shadow διατίθεται αποκλειστικά με την εξωτερική απόχρωση «Sapphire Black metallic». Εξοπλίζεται με black matt σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, εξωτερικούς καθρέπτες σε φινίρισμα carbon, μάσκα M και διακοσμητικές μπάρες για τα πλαϊνά πάνελ σε high-gloss black.

Ο διαχύτης από carbon και οι λεπτομέρειες black-chrome στις διπλές απολήξεις της εξάτμισης M, δίνουν έναν αγωνιστικό τόνο. Στο εσωτερικό, οι αλλαγές περιορίζονται στις επενδύσεις και τα διακοσμητικά φιλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξακύλινδρος 3.0 Twin Power Turbo κινητήρας απόδοσης 370 ίππων και 465 ίππων, η κλασική πίσω κίνηση και η υποδειγματική λειτουργία της ανάρτησης, υπόσχονται μοναδικές συγκινήσεις στους οδηγούς. Το μοτέρ συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο M, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 4,5 και 4,3 δευτερόλεπτα, αντίστοιχα.

Το αυτοκίνητο θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων, με τις παραδόσεις να προγραμματίζονται για τον Απρίλιο. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι, η M2 ήταν το πιο επιτυχημένο μοντέλο της BMW M GmbH το 2017, με τις παγκόσμιες πωλήσεις να ξεπερνούν τις 12.000.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά της απολαυστικής Μ2


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης