Του Λουκά Παπαλάμπρου

Δεν έχει προηγούμενο η επιτυχία της σειράς SUV της τσεχικής μάρκας. Τα Karoq και Kodiaq έχουν εκτοξεύσει την εταιρεία, με τις πωλήσεις να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Skoda έχει κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη των οδηγών σε όλο τον κόσμο και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είναι από τις πιο κερδοφόρες μάρκες του ομίλου VW. Το Kodiaq πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες της αγοράς, όντας ένα από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα στο σύνολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε λιγότερο από δύο χρόνια, η εταιρεία έχει παραδώσει 250.000 μονάδες του μεγάλου SUV, με τα εργοστάσια να δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην υψηλή ζήτηση. Μάλιστα, μέσα στο 2018 η Skoda ξεπέρασε τα 100.000 Kodiaq, με το αυτοκίνητο-ορόσημο να προορίζεται για πελάτη στη Γαλλία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Kodiaq κατασκευάζεται σε έξι μονάδες παραγωγής παγκοσμίως και πιο συγκεκριμένα στο Kvasiny της Τσεχίας, στο Changsha της Κίνας, στο Nizhny Novgorod της Ρωσίας, στο Aurangabad της Ινδίας, στο Solomonovo της Ουκρανίας και στο Ust-Kamenogorsk του Καζακστάν.

Δείτε όλες τις εκδόσεις του Kodiaq στην Ελλάδα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης