Στη δημιουργία μίας ειδικής έκδοσης των απολαυστικών μοντέλων, Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio που τροφοδοτούνται από τον πανίσχυρο 2.9 V6 Bi-Turbo βενζινοκινητήρα των 510 ίππων, προχώρησε η φημισμένη ιταλική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Alfa Romeo αποφάσισε να κατασκευάσει μία συλλεκτική έκδοση για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, ως φόρο τιμής στη διασημότερη πίστα του κόσμου, γνωστή και ως «Πράσινη Κόλαση».

Οι Giulia Quadrifoglio «NRING» και Stelvio Quadrifoglio «NRING» Nürburgring Limited Editions, προσφέρονται αποκλειστικά στο χρώμα Circuito Grey, φέρουν αριθμημένο σήμα στο ταμπλό από ανθρακονήματα, φρένα carbon-ceramic, αγωνιστικά καθίσματα Sparco, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Mopar, καθώς και διακοσμητικά από ανθρακονήματα και alcantara σε κάθε επιφάνεια της καμπίνας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, το μπροστινό σήμα, τα καλύμματα των καθρεφτών και τα μαρσπιέ είναι από ανθρακονήματα, η οροφή της Giulia NRING είναι κατασκευασμένη από carbon και της Stelvio NRING ηλεκτρικά ανοιγόμενη πανοραμική, ενώ δεν λείπει το ηχοσύστημα της Harman Kardon και το σύστημα πολυμέσων AlfaTM Connect 3D Nav με οθόνη 8.8 ιντσών.

Η κατασκευή θα περιοριστεί στις 108 μονάδες έκαστος – μία για κάθε χρόνο της ιστορίας της Alfa Romeo. Οι κάτοχοι των υπέροχων μοντέλων θα λάβουν πιστοποιητικό αυθεντικότητας από το FCA Heritage, ένα welcome kit, μία πρόσκληση για να οδηγήσουν στην πίστα του Nürburgring και ένα όχημα σε κλίμακα 1:18.

Το «welcome kit» αποτελείται από αγωνιστικά γάντια Sparco, εξατομικευμένο ειδικό σακάκι, σπορ τσάντα στο μοτίβο της Alfa Romeo, μανικετόκουμπα και τα γνήσια υποδήματα, σχεδιασμένα από το Car Shoe, με το επίσημο σήμα «Quadrifoglio».

Δείτε εδώ τις υπέροχες Giulia και Stelvio


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης