Η Seat επεκτείνει την εργοστασιακή εγγύηση

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020, 12:26
Η Seat επεκτείνει την εργοστασιακή εγγύηση

Η ισπανική εταιρεία αποφάσισε να επεκτείνει κατά τρεις μήνες την εγγύηση των αυτοκινήτων των οποίων η κάλυψη έληξε ή λήγει μεταξύ της 1ης Μαρτίου και 31ης Μαΐου 2020, ως συνέπεια της κατάστασης που προκλήθηκε από τον COVID-19.

Προκειμένου να διευκολύνει όλους τους πελάτες και να τους προσφέρει τους υψηλότερους δυνατούς όρους ασφάλειας, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η δωρεάν επέκταση των συμβολαίων ισχύει τόσο για τη βασική συμβατική εργοστασιακή εγγύηση για νέα οχήματα, όσο και για την επέκταση εγγύησης Seat.

Αυτό το μέτρο είναι μια προσφορά της μάρκας σε πλήρως εθελοντική βάση για τους πελάτες της, χωρίς να υποδηλώνει αναγνώριση νομικής υποχρέωσης ή άλλης σχετικής υποχρέωσης στο μέλλον.

Επιπλέον η Seat συνεργάζεται στενά με τα Επίσημα Δίκτυα Αντιπροσώπων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Service σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε να προσαρμόσει τις υπηρεσίες και τις διαδικασίες της, διασφαλίζοντας την προστασία των πελατών και των εργαζομένων και καθιερώνοντας την παροχή πρόσθετων υπηρεσιών και πλεονεκτημάτων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020, 12:26