Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Στη δημιουργία μιας ξεχωριστής έκδοσης της Wraith που διακρίνεται για τα εκπληκτικά επίπεδα πολυτέλειας, το δημιουργικό πάθος και την τεχνική ακρίβεια, προχώρησε η διάσημη βρετανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Wraith Kryptos, με το δεύτερο όνομα να έχει εμπνευστεί από την αρχαιοελληνική λέξη «κρυπτός». Το εκπληκτικό αυτό τετράτροχο θα παραχθεί σε μόλις 50 μονάδες και όπως υποστηρίζει η διευθύντρια σχεδιασμού του τμήματος Rolls-Royce Bespoke, Katrin Lehmann, στο όχημα υπάρχουν κρυπτογραφημένα μηνύματα και σύμβολα που οδηγούν σε ένα ταξίδι ανακάλυψης και ευχαρίστησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα μηνύματα και τα σύμβολα δημιουργούν έναν κώδικα, τον οποίο η RR δεν αποκαλύπτει στους πελάτες αλλά περιμένει από αυτούς να τον σπάσουν.

Φυσικά, τα πάντα μέσα και έξω από όχημα έχουν σχεδιαστεί στο χέρι από δεξιοτέχνες. Ο επικεφαλής της εταιρείας, Torsten Müller-Ötvös, αναμένει με ανυπομονησία να σπάσει κάποιος τον κώδικα και να δει ποιο μυστικό κρύβει αυτός ο κώδικας.

Όσο για την τιμή του συλλεκτικού αυτού μοντέλου, ούτε λόγος να γίνεται. Εξάλλου, αυτοί που θα το αποκτήσουν δεν ενδιαφέρονται για το κόστος αγοράς.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης