Έπειτα από την απόφαση του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας να επιτρέψει την οδήγηση στις γυναίκες, οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων ξεκίνησαν να φτιάχνουν εκθέσεις αποκλειστικά για κυρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της Τζέντα, εγκαινιάστηκε πρόσφατα η πρώτη έκθεση οχημάτων για γυναίκες. Οι πωλητές είναι φυσικά θηλυκού γένους, όπως και όλοι οι υπάλληλοι στο Mall.

Από την πρώτη μέρα που άνοιξε τις πύλες της η αντιπροσωπεία, χιλιάδες γυναίκες επισκέφθηκαν το εμπορικό κέντρο προκειμένου να δουν τα τετράτροχα μοντέλα και να φωτογραφηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε πως, η άρση της απαγόρευσης θα τεθεί σε ισχύ από τον Ιούνιο, με τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες να σχεδιάζουν μία σειρά από δράσεις, καθώς ανοίγεται μπροστά τους μία νέα αγορά με τεράστιες οικονομικές δυνατότητες.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, οι εν δυνάμει πελάτισσες στην αραβική χερσόνησο αγγίζουν τα 9 εκατομμύρια. Και δεν μιλάμε για απλούς καταναλωτές, αλλά για κυρίες που μπορούν να αποκτήσουν ένα, δύο και τρία αυτοκίνητα, προσφέροντας τεράστια χρηματικά ποσά. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι, η Σαουδική Αραβία αποτελεί τη μεγαλύτερη οικονομία της Μέσης Ανατολής.

Το επόμενο διάστημα, οι κατασκευαστές αναμένεται να διπλασιάσουν τις αντιπροσωπείες σε όλες τις πόλεις του βασιλείου, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των γυναικών, από τις συζύγους πάμπλουτων εμίρηδων, έως τις εργαζόμενες μητέρες και τις φοιτήτριες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης