Η γαλλική φίρμα προσπαθούσε να κρατήσει κρυφή τη σιλουέτα της νέας γενιάς του μικρομεσαίου hatchback μέχρι την παγκόσμια πρεμιέρα. Ο τηλεοπτικός φακός ωστόσο εντόπισε το αυτοκίνητο χωρίς καμουφλάζ και οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες που διέρρευσαν, το καινούριο 308 φέρει το ανασχεδιασμένο λογότυπο της Peugeot στη μάσκα, τα φώτα του θυμίζουν αυτά του 2008, με τη σχεδίαση του αμαξώματος να είναι πιο δυναμική και σπορτίβ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο βασίζεται σε μία αναβαθμισμένη εκδοχή της πλατφόρμας CMP2, υποστηρίζοντας κινητήρες βενζίνης και diesel, καθώς και συστήματα plug-in hybrid. Ριζικά αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό, περιλαμβάνοντας 3D ψηφιακό πίνακα οργάνων, υψηλής ανάλυσης οθόνη, πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού και προηγμένες υπηρεσίες συνδεσιμότητας.

Λογικά, κάτω από το καπό θα δούμε τον 1.2 PureTech, τον 1.6 PureTech, τον 1.5 BlueHDi και μια επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση με ηλεκτρική αυτονομία τουλάχιστον 50 χιλιομέτρων και απόδοση άνω των 220 ίππων.

Όπως όλα δείχνουν, το νέο 308 θα αποκαλυφθεί επίσημα σύντομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο λογότυπο της Peugeot έχει τοποθετηθεί και στο πλάι του αμαξώματος.

Πηγή: autoevolution

 

Η Peugeot άλλαξε το λογότυπό της

Όνειρο… θερινής νυκτός η παραγωγή του Peugeot e-legend των 462 ίππων;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης