Η νέα γενιά του μεγάλου SUV της ιαπωνικής φίρμας βρίσκεται προ των πυλών. Το μοντέλο είναι έτοιμο να παρουσιαστεί επίσημα και οι πρώτες φωτογραφίες διέρρευσαν ήδη στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το X-Trail, το οποίο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού προσφέρεται με το όνομα «Rogue», ακολουθεί τη φιλοσοφία του Juke, προβάλλοντας έναν μοντέρνο και σύγχρονο χαρακτήρα. Οι εικόνες είναι ξεκάθαρες, απεικονίζοντας τόσο την εξωτερική σχεδίαση όσο και το εσωτερικό.

Η ναυαρχίδα της Nissan βασίζεται σε μία νέα πλατφόρμα, με τη μεγάλη μάσκα τύπου V-Motion και τα λεπτά φωτιστικά σώματα να προσδίδουν έναν δυναμισμό. Το πίσω τμήμα είναι πιο απλό, ενώ το μεγάλο ύψος του αμαξώματος αναδεικνύει τις εκτός δρόμου δυνατότητές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καμπίνα έχει αναβαθμιστεί ριζικά τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και τεχνολογίας. Αυτό το X-Trail (ή Rogue στις ΗΠΑ) έχει πιο premium χαρακτηριστικά, εξοπλίζεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη αφής, η κονσόλα του είναι κομψή αισθητικά και πρακτική, ενώ οι επιφάνειες καλύπτονται από δερμάτινες επενδύσεις δύο τόνων – στις πλουσιότερες εκδόσεις. 

Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο σε επταθέσια διάταξη, με τον εξοπλισμό του να περιλαμβάνει πλειάδα συστημάτων τεχνολογιών και υποβοήθησης του οδηγού, μεταξύ των οποίων είναι και το ProPilot. 

Όσον αφορά στους κινητήρες, λογικά θα δούμε βενζινοκίνητη, diesel και υβριδική έκδοση. Στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να έρθει το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Αναλυτικές πληροφορίες για το νέας γενιάς ιαπωνικό SUV θα δοθούν το επόμενο διάστημα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης