Οι πρώτες εικόνες του ηλεκτρικού crossover της smart

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021, 16:23
Οι πρώτες εικόνες του ηλεκτρικού crossover της smart

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μια γεύση από το ολοκαίνουριο μοντέλο της γκάμας της, το οποίο ανήκει στα premium crossover και κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, έδωσε η smart.

Το Concept #1 αποκαλύφθηκε ως πρωτότυπο και αποτελεί το πρώτο δείγμα της νέας εποχής της smart.. Σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε από την Daimler σε συνεργασία με την Geely, η οποία κατέχει πλέον το 50% της smart.

Σε σχέση με τα smart του παρελθόντος αυτό είναι αρκετά μεγαλύτερο, με το μήκος να αγγίζει τα 4,29 μέτρα, το πλάτος το 1,91 μ. και το ύψος το 1.7 μ. Βασίζεται σε ηλεκτρική πλατφόρμα και τοποθετείται απέναντι από το Το 2022 θα είναι έτοιμη η έκδοση παραγωγής.MINI Countryman.

Η αισθητική του είναι άκρως φουτουριστική, εντυπωσιάζοντας με τις αναλογίες του αμαξώματος, τα χρωμιωμένα διακοσμητικά, τις ευμεγέθεις ζάντες και τα έντονα LED φώτα. Στο εσωτερικό ακολουθείται μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση. Απλές γραμμές, εντυπωσιακές επενδύσεις και λεπτομέρειες, άνετοι χώροι και έξυπνες λύσεις πρακτικότητας.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι σύγχρονες τεχνολογίες συνδεσιμότητας. Πληροφορίες για το ηλεκτρικό σύνολο δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο είναι βέβαιο πως θα δούμε νέας γενιάς μπαταρίες με ταχεία φόρτιση και αυξημένη αυτονομία.

Όσο για το ντεμπούτο της έκδοσης παραγωγής, λογικά θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2022. Η κατασκευή του αυτοκινήτου θα γίνεται στο εργοστάσιο της Geely στην Κίνα και από εκεί θα έρχεται στις αγορές της Ευρώπης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε κινεζικά χέρια το 50% της smart

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021, 16:23