Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του Focus ST

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018, 10:00
Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του Focus ST

Του Λουκά Παπαλάμπρου

Έπειτα από την αποκάλυψη του εξωτερικού αμαξώματος του νέου Focus ST, διέρρευσαν οι φωτογραφίες και από την καμπίνα του αυτοκινήτου.

Όπως βλέπουμε, το hot hatch της Ford φέρει σπορ καθίσματα με την υπογραφή της Recaro, διαθέτει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο χειρίζεται ο οδηγός μέσω περιστροφικού επιλογέα, και ηλεκτρονικό χειρόφρενο.

Στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει η οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων, με τις επιφάνειες του ταμπλό και τις πόρτες να καλύπτονται από δέρμα και ύφασμα υψηλής ποιότητας.

Το ST φέρει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, διαχύτη πίσω, δύο απολήξεις της εξάτμισης, μεγαλύτερη πτέρυγα, καινούργιες ζάντες με φαρδύτερα ελαστικά και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στη μάσκα. Χάρη στη σπορ ανάρτηση το αμάξωμα έχει χαμηλώσει, με τους μηχανικούς της Ford Performance να έχουν επέμβει σε όλα τα μηχανικά μέρη προς όφελος της δυναμικής οδικής συμπεριφοράς.

Όσον αφορά στον κινητήρα, η εταιρεία δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει όμως, επιλέχθηκε ο 2.3 Ecoboost. Το μοτέρ αποδίδει περισσότερους από 280 ίππους και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το νέο αυτόματο διπλού συμπλέκτη.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018, 10:00