Σε μια από τις πιο απαιτητικές κατηγορίες της αγοράς, εκεί όπου κυριαρχούν τα γερμανικά μοντέλα, όπως η BMW M5 και Mercedes E63 AMG, ετοιμάζεται να εισβάλλει η Hyundai.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κορεατική μάρκα παρουσίασε το ARK Performance Genesis AR550, το οποίο παρότι ανακοινώνεται ως πρωτότυπο είναι περισσότερο αυτοκίνητο προ-παραγωγής. Διακρίνεται για την σπορτίφ εμφάνιση και τα δυναμικά χαρακτηριστικά, με την εμφάνιση να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Φέρει μεγάλους προφυλακτήρες, πίσω πτέρυγα, μυώδη φτερά, τεράστιες ζάντες, ποδιές στο πλάι, διαχύτη πίσω και τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης. Επίσης, εξοπλίζεται με αερανάρτηση της AirREX, σκληρότερες αντιστρεπτικές και φρένα της Brembo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό είναι σπορτίφ και πολυτελές, με τα καθίσματα, τις δερμάτινες επενδύσεις, τις οθόνες στα πίσω καθίσματα και τις θήκες για smartphone και tablet, να ξεχωρίζουν.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 5.0 λίτρων κινητήρας, απόδοσης 550 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Η εταιρεία δεν ανέφερε αν το αυτοκίνητο έχει πάρει έγκριση για παραγωγή και πότε θα το δούμε στους δρόμους.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης