Η νέα έκδοση του ημερολογίου της Pirelli, αποκαλύφθηκε σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Μιλάνο, με την ιταλική εταιρεία να δίνει ακόμα ένα σόου.

Το Calendar 2015, συνεχίζει τη θρυλική ιστορία των προκατόχων του, φιλοξενώντας στις σελίδες του ορισμένες από τις πιο όμορφες γυναίκες. Πρόκειται για ένα θεσμό που ξεκίνησε το 1964, συνδυάζοντας τη μόδα με το αυτοκίνητο και το lifestyle.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της φετινής εκδήλωσης, η Pirelli διοργάνωσε το «TheCalExperience», καλώντας τρεις διάσημους ανθρώπους να πάρουν μέσα σε ένα πρωτοποριακό διαγωνισμό. Την Xenia Tchoumitscheva, μοντέλο και fashion blogger με πάνω από 2 εκατομμύρια φίλους να την ακολουθούν στα social media, τον Silvio de Rossi, blogger αυτοκινήτου και δημοσιογράφο, όπως και τον διάσημο φωτογράφο και επίσης blogger, Scott Schuman.

Η κυρία και οι δύο κύριοι, οι οποίοι σημειωτέον είχαν τη δυνατότητα να καλέσουν ένα follower (ακόλουθο), διαγωνίστηκαν σε ζευγάρια σε τέσσερις κατηγορίες. Προσομοιωτή της F1, dress test ή δοκιμασία ένδυσης, περπάτημα στο κόκκινο χαλί και τρόπους συμπεριφοράς σε gala.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης