Στην προσπάθεια να εκμεταλλευτεί τη φήμη του πανίσχυρου brand name της γερμανικής φίρμας, το τμήμα μάρκετινγκ του Porsche Experience Center στην Ατλάντα των ΗΠΑ, εμπνεύστηκε κάτι πρωτοποριακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να ικανοποιήσει το πάθος των κατόχων των Porsche και να προσελκύσει νέους πελάτες, η επίσημη αντιπροσωπεία της εταιρείας στην Ατλάντα διοργανώνει πλέον και γαμήλια πάρτι. 

Το πρώτο ζευγάρι που γιόρτασε τον γάμο του στο Porsche Experience Center, ήταν οι Samantha Black και John Evans, μέλη του Porsche Club of America στη Σάρλοτ. Οι νεόνυμφοι επέλεξαν να διασκεδάσουν με τους φίλους και συγγενείς τους σε ένα κτήμα και στη συνέχεια επισκέφθηκαν την πίστα. Φορώντας το νυφικό και το κοστούμι, οι Samantha και John κάθισαν στα αναπαυτικά πίσω καθίσματα μιας Cayenne και απήλαυσαν τη βόλτα με τον επαγγελματία οδηγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όποιο ζευγάρι επιθυμεί, μπορεί να κάνει στο κέντρο της Porsche και τη δεξίωση του γάμου, καθώς η εταιρεία διαθέτει χώρους εκδηλώσεων ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Porsche Cars North America, Klaus Zellmer, οι εγκαταστάσεις παρέχουν κυριολεκτικά τα πάντα και μπορούν να φιλοξενήσουν από γκαλά έως εταιρικές εκδηλώσεις και γάμους, διαθέτοντας άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και σεφ.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης