Πλέον βρίσκεται στους top class κατασκευαστές του κόσμου. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα μοντέλων που διακρίνονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία, αυξάνοντας συνεχώς το μερίδιο στην παγκόσμια αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα βραβεία που κερδίζει σε κάθε έρευνα αποδεικνύουν τα τεράστια βήματα προόδου που έχει κάνει σε όλους τους τομείς. Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η KIA έλαβε την πρώτη θέση στη Μελέτη Αρχικής Ποιότητας 2018 (Initial Quality Study ή IQS) της J.D. Power στις ΗΠΑ, με 72 παρατηρήσεις ανά 100 οχήματα (ο μέσος όρος κατασκευαστών ήταν 93/100).

Το Soul συγκέντρωσε για ακόμη μία φορά τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία του. Τα Rio και Sorento σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις, ενώ το Optima, το Sportage και το Sedona κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στην κατηγορία τους. Όσο για το Forte, ήταν τρίτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δύο ηγέτες και πέντε επιπλέον μοντέλα να φιγουράρουν στις τρεις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες τους, η εξελιγμένη τεχνογνωσία της KIA και η προτεραιότητα στην αξιοπιστία επιβεβαιώνονται για ακόμη μία φορά.

Η φετινή IQS που πραγματοποιήθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, βασίζεται σε απαντήσεις που έδωσαν 75.712 αγοραστές και μισθωτές νέων μοντέλων (2018), έπειτα από 90 ημέρες κατοχής και χρήσης. Τα οχήματα αξιολογούνται με βάση την εμπειρία οδήγησης, τις επιδόσεις του κινητήρα και της μετάδοσης, καθώς και σε ένα ευρύ πεδίο θεμάτων ποιότητας που αναφέρουν οι κάτοχοι των οχημάτων.

Δείτε όλα τα μοντέλα της KIA στην Ελλάδα


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης