Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η ήδη εντυπωσιακή και επιβλητική Supra αποκτά bodykit της Rocket Bunny και πραγματικά τραβάει περισσότερα βλέμματα και από Lamborghini. Υπερβολή ή έργο τέχνης;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο συγκεκριμένο σύνολο το πρώτο που τραβάει τα βλέμματα είναι το εκτεταμένο μπροστινό splitter που συνδέεται με τον εργοστασιακό προφυλακτήρα  αλλά και οι εντυπωσιακά φουσκωμένοι θόλοι των τροχών (μπροστά και πίσω). Μαύρες πλαϊνές ποδιές, μεγάλοι νέοι αεραγωγοί, πίσω διαχύτης αλλά και τεράστια αεροτομή, κάνουν αυτή τη Supra να μην μοιάζει με καμία άλλη και να δείχνει έτοιμη να… απογειωθεί.

Κερασάκι στην τούρτα ένα νέο σετ ζαντών από την Strasse σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα που ενώνεται όμορφα με το ασημί χρώμα του αμαξώματος, αναδεικνύοντας αρκετές λεπτομέρειες του bodykit. 

Εάν σας φαίνεται ακραίο το συγκεκριμένο, υπάρχουν και μερικές εναλλακτικές όπως το bodykit της Libert Walk και της Zacoe, πάντως σίγουρα όποιος το επιλέξει, δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλήθεια είναι πως με την εξάπλωση της ηλεκτροκίνησης, τα bodykits και γενικότερα τα aftermarket μέρη αυτοκινήτου, τείνουν να εξαφανιστούν και ίσως να πρέπει να τα εκτιμήσουμε όσο ακόμα μπορούμε. Ασχέτως εάν μας αρέσουν ή όχι, είναι και αυτά ένα μέρος της αυτοκίνησης που άρχισε σταδιακά να χάνεται με την επιβολή των SUV και θα εξαφανιστεί πλήρως με τον καθολικό ερχομό των ηλεκτρικών.

Τί λέτε τελικά; Υπερβολή η συγκεκριμένη Supra ή όχι;
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης