Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μια σπέσιαλ έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου που διακρίνεται για τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά, τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, το αναβαθμισμένο εσωτερικό και τα νέα συστήματα συνδεσιμότητας και υποστήριξης του οδηγού, παρουσίασε η MINI.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Electric Collection και αφορά το Cooper SE. Το edition model φέρει επανασχεδιασμένο εμπρός τμήμα, οροφή Multitone Roof, το εντυπωσιακό εξωτερικό φινίρισμα «Island Blue metallic» και εναλλακτικά τη μεταλλική απόχρωση «Rooftop Grey».

Τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών, οι 17άρες ζάντες αλουμινίου «Electric Collection Spoke», τα γυαλιστερά διακοσμητικά Piano Black, σε πλαίσιο της μάσκας και φώτα, οι προβολείς Adaptive LED Matrix, το λογότυπο, οι χειρολαβές θυρών και τα πλαϊνά φινιστρίνια, ενισχύουν την ανεπιτήδευτη, σπορ εμφάνιση του αυτοκινήτου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτονομία 234 χιλιόμετρα

Φορτίζει απο οικιακό δίκτυο, απο δημόσιο ή από ταχυφορτιστή

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα Light Grey σε συνδυασμό υφάσματος/δερματίνης, η νέας σχεδίασης επιφάνειες εσωτερικού με φινίρισμα MINI Yours Aluminium και ανθρακί επένδυση οροφής και το τιμόνι από δέρμα nappa.

Νέα χρώματα και οροφή δύο τόνωνΘερμαινόμενο τιμόνι προσφέρεται για πρώτη φορά στο Cooper SE αναβαθμίζοντας το επίπεδο άνεσης στις χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το πακέτο «Connected Navigation», τις τεχνολογίες «Driver Assistance Package», «Active Cruise Control» με λειτουργία Stop & Go και πολλά ακόμη.

Ο ηλεκτροκινητήρας συνεχίζει να αποδίδει 184 ίππους, με τη μπαταρία χωρητικότητας 32,5 kWh να προσφέρει αυτονομία έως 234 χιλιόμετρα. Όσο για την εμπορική πορεία του νέου MINI Electric Collection, θα ξεκινήσει τον Μάρτιο.

Επιταχύνει στα 0-100 σε 7,3 δευτερόλεπτα

Πιο μοντέρνες και νεανικές επενδύσεις και διακοσμητικά

 

Οι αλλαγές στο ανανεωμένο MINI

Η πιο εντυπωσιακή έκδοση του MINI Countryman

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης