Στη δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης του σπορ μοντέλου της γκάμας της, που φέρει την ονομασία Chequered Flag προχώρησε η βρετανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η F-Type Chequered Flag Special Edition θα είναι διαθέσιμη ως coupe και cabrio, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών αποκλειστικών χρωμάτων (Caldera Red, Fuji White και Carpathian Grey).

Σε σχέση με την απλή F-Type, φέρει νέες ζάντες 20 ιντσών σε μαύρη απόχρωση, κόκκινες δαγκάνες των φρένων, σπορ μαρσπιέ και μαύρη οροφή. Το σαλόνι στο εσωτερικό είναι επενδυμένο με δέρμα Windsor και ραφές σε κόκκινο η γκρι χρώμα, η στεφάνη του τιμόνιου και η οροφή καλύπτονται από σουέτ ύφασμα, ενώ στην κονσόλα κυριαρχεί το σκούρο αλουμίνιο. Τέλος, στα προσκέφαλα των σπορ καθισμάτων είναι ραμμένη η καρό σημαία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ειδική έκδοση της F-Type προσφέρεται με τρεις κινητήρες. Στη βάση είναι ο τετρακύλινδρος turbo των 300 ίππων, ακολουθεί ο V6 3.0 λίτρων με τους 340 ίππους και η ισχυρότερη εκδοχή του με τους 380 ίππους. Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, με την κορυφαία έκδοση να φέρει και σύστημα τετρακίνησης.

Όσο για τις τιμές, στη Βρετανία ξεκινούν από 62.335 λίρες.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης