Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το μοντέρνο σχεδιαστικά compact crossover της ιαπωνικής φίρμας προβάλλει έναν πιο τολμηρό χαρακτήρα και μια σειρά υπηρεσιών συνδεσιμότητας που θα ενθουσιάσουν τους οδηγούς, μέσω μιας νέας έκδοσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεχωριστές σκούρες αποχρώσεις για το αμάξωμα με μαύρη οροφή

Η Nissan εμπλουτίζει την γκάμα του Juke στην Ευρώπη με την έκδοση Enigma. Οι καμπύλες γραμμές του αμαξώματος τονίζονται από τις αποκλειστικές αποχρώσεις «Gun Metallic» ή «Storm White» σε συνδυασμό με τη μαύρη οροφή, τις μαύρες ζάντες αλουμινίου Akari 19 ιντσών, τα γραφικά Enigma στην κολόνα C και τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα.

Αποκλειστικές ζάντες 19 ιντσών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πρώτη φορά, ένα μοντέλο της μάρκας προσφέρεται με τεχνολογία Alexa της Amazon, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να ελέγχει πολλές από τις λειτουργίες του οχήματος μέσω φωνητικών εντολών ή από το smartphone. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι χρήστες είναι να συνδέσουν το Nissan Skill στην εφαρμογή της Alexa και στη συνέχεια στο NissanConnect Services.

Όμορφα διακοσμητικά και το λογότυπο της έκδοσης στην πίσω κολόνα

Το Juke Enigma είναι συνδεδεμένο πλήρως με την Alexa, παρέχοντας στον κάτοχο μια σειρά «έξυπνων» και απόλυτων χρηστικών λειτουργιών, όπως καθορισμό της θέσης στάθμευσης από απόσταση, ενεργοποίηση φώτων, έλεγχο της κατάστασης του αυτοκινήτου και πολλά ακόμη.

Ο χρόνος λανσαρίσματος της νέας έκδοσης του Juke και οι τιμές θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

 

Διαβάστε επίσης:

Με το νέο Nissan Juke η μουσική γίνεται απόλαυση

Οι σχεδιάστριες που απογείωσαν το Nissan Juke

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης