Με τον ανταγωνισμό να γίνεται όλο και πιο σκληρός στην κατηγορία των μικρομεσαίων hatchback, η ιταλική εταιρεία παρουσίασε μια νέα έκδοση της Giulieta με πλουσιότατο εξοπλισμό, ώστε να τονώσει την εμπορική πορεία του μοντέλου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Giulietta Sprint Speciale και περιλαμβάνει ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα, νέες ζάντες 17 ιντσών, πλαϊνά σπόιλερ, μεγαλύτερες απολήξεις της εξάτμισης, φιμέ πίσω τζάμια, ανθρακί γρίλια μπροστά και ίδιας απόχρωσης καπάκια στους καθρέπτες και στις χειρολαβές.

Επίσης, εξοπλίζεται με σπορ ανάρτηση, μεγάλα φρένα με τετραπίστονες δαγκάνες Brembo, σπορ καθίσματα επενδυμένα με ύφασμα, alcantara και κόκκινες ραφές, τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι, ασημί διακοσμητικά στο ταμπλό, αλουμινένια πεντάλ, αυτόματο κλιματισμό και το σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη αφής 5 ή 6,5 ιντσών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα έκδοση προσφέρεται με τον 1.4 MultiAir Turbo κινητήρα των 150 ίππων, τον 1.6 JTDM με τους 120 ίππων, τον 2.0 JTDM των 150 ίππων και τον 2.0 JTDM απόδοσης 175 ίππων. Αρχικά, θα είναι διαθέσιμη στην Ιταλία, με τις τιμές να ξεκινούν από 27.500 ευρώ και να φτάνουν έως τα 32.950 ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης