Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Έχοντας στην γκάμα της μοντέλα όπως τα 2008 και 3008, αλλά και το 208 το οποίο αναδεικνύεται best seller, η γαλλική φίρμα παραμένει ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ελληνικής αγοράς. Πολύ υψηλές πτήσεις για την Peugeot στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τρία αυτά μοντέλα αποδεικνύονται «λίρα εκατό» για την Peugeot, καθώς φέρνουν τη μάρκα στις πρώτες θέσεις των ταξινομήσεων τόσο στις λιανικές πωλήσεις, όσο και στις εταιρικές.

Μάλιστα, στις εταιρικές, κυριαρχεί απόλυτα το πρώτο τετράμηνο του έτους, με το μερίδιο αγοράς να αγγίζει το εκπληκτικό 14,6%. Τα γαλλικά μοντέλα αποδεικνύονται ο ιδανικός εταίρος για το νέο επιχειρείν.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι σταρ της αγοράς

Η αισθητική του εσωτερικού κάνει τη διαφορά στα γαλλικά μοντέλα.

Αυτό που κερδίζει συνεχώς έδαφος στις πιο νευραλγικές θέσεις των τμημάτων πωλήσεων είναι το 208, το supermini με την ξεχωριστή εμφάνιση, το εντυπωσιακό cockpit και τα 26 διεθνή βραβεία.

Τα 2008 και 3008, από την άλλη, βρίσκονται στην κορυφή των επιλογών από τα υψηλόβαθμα στελέχη των επιχειρήσεων (διαδικασία user-chooser), αλλάζοντας τα δεδομένα στην κατηγορία των premium προτάσεων.

Στο εταιρικό κανάλι των πωλήσεων και συγκεκριμένα στη μακροχρόνια μίσθωση, οι κινητήρες πετρελαίου έχουν διείσδυση 87%. Η Peugeot με τους εξαιρετικούς BlueHDi κερδίζει τη μερίδα του λέοντος, προσφέροντας υψηλή απόδοση και συνάμα οικονομία καυσίμου και περιορισμένες εκπομπές ρύπων.

Άνοδο παρουσιάζουν οι υβριδικές και ηλεκτροκίνητες προτάσεις στη μακροχρόνια μίσθωση, καθώς εξασφαλίζουν για τον χρήστη χαμηλό φορολογικό συντελεστή και μηδενικό εταιρικό φόρο.

Η επιτυχία της Peugeot φυσικά και δεν είναι τυχαία. Ο μοντέρνος και νεανικός σχεδιασμός των μοντέλων, η αξιοπιστία, η οδική συμπεριφορά, οι αποδοτικοί κινητήρες, η επιλογή εξηλεκτρισμένων συνόλων, οι προηγμένες υπηρεσίες συνδεσιμότητας, οι πρωτοποριακές οθόνες στο εσωτερικό, οι τεχνολογίες και η εξυπηρέτηση After Sales πανελλαδικά έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Peugeot σού δείχνει με βίντεο πώς γίνεται το service του αυτοκινήτου σου

Τι είναι αυτό που εντυπωσιάζει στο νέο Peugeot 308;

Οι διαστάσεις και η οικονομία στην κατανάλωση τα μεγάλα ατού για το Peugeot 2008 1.5 BlueHDI

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης