Στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών, στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων παρέμεινε και το πρώτο εξάμηνο του 2016 η Ford, στην ελληνική αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αυτοκινήτων, η Ford πούλησε συνολικά 575 οχήματα το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου, με το μερίδιο αγοράς να αγγίζει το 20%. Επίσης, σε σύγκριση με πέρυσι, οι ταξινομήσεις των επαγγελματικών της «μπλε οβάλ» φίρμας αυξήθηκαν κατά 42,7% βελτιώνοντας το μερίδιο κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες.

Μάλιστα, τον Ιούνιο πωλήθηκαν στη χώρα μας 162 επαγγελματικά οχήματα Ford, σημειώνοντας αύξηση 180% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα το 2015, αποκτώντας μερίδιο αγοράς 24,7%. Μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία, έχουν τα Fiesta Van, Transit Courier, Transit Connect, Ranger και το μεγάλο Transit Van.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στην Ευρώπη, η Ford παρέμεινε επίσης No1, με τις πωλήσεις το πρώτο εξάμηνο του έτους να αυξάνονται κατά 17%, φθάνοντας τα 162.500 οχήματα. Ομοίως, το μερίδιο αγοράς αυξήθηκε κατά 0,6 ποσοστιαίες μονάδες, αγγίζοντας το 13%.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα επαγγελματικά Ford


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης