Η Nissan έχει και καρέκλες που παρκάρουν μόνες τους!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016, 13:03
Η Nissan έχει και καρέκλες που παρκάρουν μόνες τους!

Εφαρμόζοντας την τεχνογνωσία της στην ανάπτυξη των αυτόνομων οχημάτων, η ιαπωνική εταιρεία δημιούργησε κάτι πρωτοποριακό, κάνοντας τη δουλειά στο γραφείο πιο άνετη και απολαυστική.

Οι μηχανικοί της Nissan, σε συνεργασία με την ομάδα Birdman, προχώρησαν στην κατασκευή των πρώτων αυτόνομων καρεκλών γραφείου. Με ένα απλό χτύπημα των χεριών, οι φουτουριστικές καρέκλες μετακινούνται αυτόματα στις προκαθορισμένες θέσεις τους, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο χώρους όπως το γραφείο ή την αίθουσα των συνεδριάσεων τακτοποιημένους και καθαρούς. Ο τρόπος λειτουργίας τους βασίζεται στην παρακολούθησή τους από τέσσερις κάμερες που είναι τοποθετημένες σε τοίχους, οι οποίες και ελέγχουν την κίνησή τους μέσω Wi-Fi.

Οι καρέκλες ονομάζονται «Intelligent Parking Chairs» και βασίζονται στην τεχνολογία του συστήματος Intelligent Park Assist. Φυσικά, δεν πρόκειται να περάσουν σύντομα στην παραγωγή, ωστόσο το θέαμα κίνησής τους είναι εντυπωσιακό.Δείτε εδώ όλα τα συστήματα και τις τεχνολογίες της NissanΕπιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016, 13:24