Τα απόλυτα οχήματα για το καλοκαίρι, ειδικά σχεδιασμένα για να επισκέπτεστε κάθε μέρα διαφορετική παραλία, να απολαμβάνετε την ύπαιθρο και να νιώθετε ελεύθεροι, παρουσίασε η ιαπωνική μάρκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα Camper NV300 και το Camper e-NV200 έκαναν πρεμιέρα στη Μαδρίτη και άμεσα θα είναι διαθέσιμα προς παραγγελία. Αμφότερα, έχουν τροποποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν στους επιβάτες τα βέλτιστα επίπεδα άνεσης.

Η καμπίνα μπορεί να μετατραπεί στο ιδανικό μέρος για τέσσερα άτομα χάρη σε μια ανυψούμενη οροφή. Φυσικά, δεν λείπει η τέντα και το αποσπώμενο τραπέζι, ενώ η κουζίνα περιλαμβάνει όλα τα αξεσουάρ, από ψυγείο, έως νεροχύτη, ντουλάπια και εγκατάσταση νερού και αερίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βράδυ, τα van διαμορφώνονται εύκολα και γρήγορα σε άνετα υπνοδωμάτια, διαθέτοντας ένα διπλό κρεβάτι στην καμπίνα και ένα ακόμη στην ανυψούμενη οροφή. Οι πωλήσεις των οχημάτων θα ξεκινήσουν από την Ισπανία τις επόμενες μέρες, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα εξατομίκευσης και επιλογής τους εξοπλισμού ανάλογα τις ανάγκες τους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης