Το βραβείο «Red Dot Award», τον πιο ακριβοθώρητο τίτλο στον χώρο του design, έλαβε η νέα γενιά του δημοφιλούς οικογενειακού sedan της τσεχικής μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα Octavia εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή με το έντονο, εκφραστικό της στυλ, τα ανάγλυφα σχεδιαστικά μοτίβα και τις κομψές, δυναμικές αναλογίες της. Έτσι, στην 65η διοργάνωση του φημισμένου διαγωνισμού σχεδίασης, η SKODA έφτασε τα 14 συνολικά βραβεία Red Dot για τα μοντέλα της.

Το αυτοκίνητο χαρακτηρίζεται από μακριές ακμές, ανάγλυφα στοιχεία, αρμονικές επιφάνειες, επικοινωνώντας δυναμισμό και έντονη προσωπικότητα. Η νέα μάσκα με τους λεπτούς προβολείς με στάνταρ τεχνολογία LED δημιουργούν ένα πολύ όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, ενώ τα προαιρετικά φώτα LED Matrix προσθέτουν μία διακριτή φωτεινή υπογραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, κυριαρχούν η απλότητα και η υψηλή ποιότητα των υλικών. Το επανασχεδιασμένο τιμόνι διαθέτει έξυπνη διάταξη χειριστηρίων και καινοτόμους περιστροφικούς επιλογείς για καλύτερη εργονομία και ευκολία χρήσης. Για πρώτη φορά σε μοντέλο παραγωγής της Skoda, τοποθετήθηκε ελεύθερη κεντρική οθόνη που συμπληρώνεται από έναν προηγμένο πίνακα οργάνων πολλαπλών επιπέδων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης