Επιμέλεια: Λουκάς Παλάμπρος

Ένα ολοκαίνουριο μοντέλο, το οποίο απευθύνεται τόσο σε οικογένειες που αναζητούν ένα ευρύχωρο και πρακτικό όχημα υψηλών προδιαγραφών όσο και σε ανθρώπους που λατρεύουν τις αποδράσεις, εξελίσσει η Mercedes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται T-Class και το λανσάρισμα στην αγορά προγραμματίζεται για το πρώτο μισό του 2022. Ανήκει στα επιβατικά αυτοκίνητα τύπου compact van και βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη συμμαχία των Renault-Nissan-Mitsubishi.

Θα φέρει συρόμενες πόρτες, πληθώρα συστημάτων υποστήριξης του οδηγού, ψηφιακές οθόνες και τις πιο προηγμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας. Η σχεδίαση του οχήματος θα είναι δυναμική και μοντέρνα, ενώ για την κίνηση θα φροντίζουν οι πιο αποδοτικοί κινητήρες του ομίλου Daimler. Φυσικά θα προσφέρεται και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.

«Με τη νέα T-Class θα δώσουμε την ευκαιρία σε οικογένειες και δραστήριους ανθρώπους να εισέλθουν στην οικογένεια της Mercedes. Το όχημα συνδυάζει ιδανικά τη λειτουργικότητα με το στυλ, έχει μια μοναδική φιλοσοφία και πληροί όλες τις απαιτήσεις» δήλωσε ο επικεφαλής της Mercedes-Benz Vans, Marcus Breitschwerdt.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης