Αναμφισβήτητα η αμιγώς ηλεκτρική Mustang αποτελεί μοντέλο ορόσημο τόσο στην ιστορία της Ford όσο και της αυτοκίνησης γενικότερα. Το οδηγοκεντρικό DNA του πιο αναγνωρίσιμου αυτοκινήτου παγκοσμίως, περνάει στην εξηλεκτρισμένη εποχή και έρχεται να προσφέρει πρωτόγνωρες επιδόσεις, ασύγκριτη τεχνολογία αλλά και μηδενικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Με το νέο (δεύτερο) κύκλο του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» που εφαρμόζεται με αναδρομική ισχύ από τον Δεκέμβριο του 2021, και οι τέσσερις εκδόσεις της Mach-E αλλά και η κορυφαία GT, επωφελούνται με επιδότηση που ξεκινά από τα 8.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηλεκτρική Mustang αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα της ηλεκτροκίνησης, καθώς καταφέρνει να συνδυάσει την άνεση και τις premium επιλογές συνδεσιμότητας, με καταιγιστικές επιδόσεις που συναντάμε κυρίως στα supercars αλλά και με απαράμιλλη αυτονομία που αγγίζει τα 610 χιλιόμετρα.

Στην Ελλάδα η Mach-E έρχεται να καλύψει με την πολυσυλλεκτική της γκάμα ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και αναγκών. Εκτός από την κορυφαία έκδοση GT που προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις 0-100 σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα με τη βοήθεια δύο ηλεκτροκινητήρων, 487 ίππων και 860 Nm ροπής, η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη σε τέσσερις ακόμα εκδόσεις, με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες και κίνηση στους  πίσω ή σε όλους τους τροχούς, καθώς και με δύο μπαταρίες χωρητικότητας 75 και 98kWh.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατώντας ΕΔΩ, μπορείτε να εισέλθετε στο ψηφιακό configurator της εταιρίας και να συνθέσετε το μοντέλο που σας καλύπτει, ολοκληρώνοντας μάλιστα την παραγγελία σας online.

Με την ηλεκτρική Mustang Mach-E ξεχνάτε το άγχος της αυτονομίας καθώς οι μεγάλες μπαταρίες της μπορούν να σας ταξιδέψουν μέχρι και 610χλμ. χωρίς να στερηθείτε τις εκπληκτικές επιταχύνσεις και τις ανέσεις στο ταξίδι της Mach-E. Παράλληλα όμως, επειδή πλέον η οδήγηση δεν αφορά μόνο τον οδηγό και την απόκριση του τιμονιού, η νέα Mach-E φέρνει ίσως το πιο ολοκληρωμένο πακέτο συνδεσιμότητας στην αγορά, με αρωγό το σύστημα SYNC 4A.

Το Ford SYNC 4A είναι ένα σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας εντός του αυτοκινήτου συνδεδεμένο με Cloud. Η συνδεσιμότητα στο Cloud επιτρέπει τον προηγμένο σχεδιασμό διαδρομών και την αναγνώριση φωνής. Η δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητό σας εξελίσσεται συνεχώς ενώ με την ασύρματη σύζευξη smartphone, τη διαχείριση φόρτισης του ηλεκτρικού οχήματος, την νέα οθόνη αφής 15,5” και πολλά άλλα, θα αντιληφθείτε ένα εντελώς νέο κόσμο συνδεσιμότητας μέσω του SYNC 4A. 

Ακόμη, η συνδεσιμότητα μέσω δικτύου cloud επιτρέπει την προβολή πληροφοριών σχετικά με την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, για πιο προηγμένο σχεδιασμό διαδρομής, καθώς και την πρόσβαση σε μια σειρά πρόσθετων πληροφοριών, όπως οι πιο πρόσφατες μετεωρολογικές ενημερώσεις και οι πιο βολικές δημόσιες τοποθεσίες φόρτισης κατά μήκος της διαδρομής. 

Φυσικά απόλυτο highlight των ευκολιών που συνοδεύουν την Mustang Mach-E, αποτελεί η εφαρμογή FordPass, όπου μέσα από το κινητό μπορείτε να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητο σας, να ενεργοποιήσετε τον κλιματισμό, να δείτε πού έχετε παρκάρει και πολλά ακόμα. 

Ποτέ άλλοτε ένα αυτοκίνητο δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό στον δρόμο όσο και παρκαρισμένο. H ηλεκτρική Mustang είναι διαθέσιμη με όφελος από 8.000 ευρώ και μπορεί να γίνει δική σας online με μερικά κλικς, από την άνεση του σπιτιού σας. Μπορείτε πατώντας ΕΔΩ να εξερευνήσετε κάθε έκδοση του μοντέλου, να προσθέσετε τη δική σας πινελιά και να κάνετε την αγορά σας πιο εύκολα από ποτέ.

Η κρατική επιδότηση «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ» για τη νέα Mustang Mach-E διατίθεται σε όλες τις εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της GT,για φυσικά πρόσωπα (Ι.Χ.) και εταιρικούς πελάτες. Το όφελος αυξάνεται ακόμη περισσότερο σε επιλεγμένες κατηγορίες πελατών, σύμφωνα με τα παρακάτω:

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
•    Επιδότηση 30% για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου με μέγιστο ποσό τις 8.000€.
•    Επιδότηση 30% και έως 8.000€ για μακροχρόνιες μισθώσεις, χωρίς υποχρέωση εξαγοράς.
•    Επιβράβευση απόσυρσης με 1.000€.
•    Επιπλέον επιδότηση 1000€ για αγορά αυτοκινήτου σε ΑΜΕΑ.
•    Επιπλέον επιδότηση 1000€ για οικογένειες με τουλάχιστον 3 εξαρτώμενα τέκνα (1000€ για 3 εξαρτώμενα τέκνα, και επιπλέον 1000€ ανά επιπλέον εξαρτώμενο τέκνο έως και 4000€).
•    Επιπλέον 1000€ για την αγορά του αυτοκινήτου από νέους έως 29 ετών.

ΕΤΑΙΡΙΕΣ
•    Επιδότηση 30% για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου με μέγιστο ποσό τις 8.000€ από 1 έως 20 οχήματα και 20% επιδότηση με μέγιστο ποσό τις 6.000€ από 21 οχήματα και πάνω.
•    Επιβράβευση απόσυρσης με 1.000€ ανά όχημα.
•    Επιδότηση 30% και έως 8.000€ για μακροχρόνιες μισθώσεις, χωρίς υποχρέωση εξαγοράς για 1 έως 20 οχήματα και 20% επιδότηση και έως 6.000€ για 21 οχήματα και πάνω αντίστοιχα.
•    Επιπλέον 4.000€ ανά αυτοκίνητο για εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε νησιά.
•    Επιδότηση 30% και με μέγιστο ποσό τις 8.000€ ανά αυτοκίνητο για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων επίδειξης (testdrive) από 1 μέχρι 20 οχήματα και 20% επιδότηση με μέγιστο ποσό τις 6.000€ για 21 οχήματα και άνω αντίστοιχα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης