Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μια νέα ειδική έκδοση του compact SUV, η οποία διακρίνεται για τον πλούσιο εξοπλισμό – τον καλύτερο στην κατηγορία του – και την δελεαστική τιμή, λάνσαρε στην αγορά η Citroen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το C3 Aircross C-Series εμπνέεται από τους πελάτες της γαλλικής φίρμας και τις ανάγκες τους. Ξεχωρίζει χάρη στα πλαίσια σε σκούρο κόκκινο χρώμα (Deep Red) που εντοπίζονται στους προβολείς και στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, τις νέες ζάντες 16 ιντσών στο σχέδιο MATRIX, τα πίσω φιμέ τζάμια και τη Bi-Ton οροφή σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

Στην καμπίνα, τα φαρδιά και άνετα καθίσματα με το λογότυπο C-Series είναι διακοσμημένα με μια οριζόντια κόκκινη γραμμή στο επάνω μέρος, η οποία συνδυάζεται αρμονικά με τις χρωματιστές πινελιές στο εξωτερικό και ιδιαίτερα σε αυτές του ταμπλό, καθώς και με τις λευκές ραφές.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξοπλισμένο στο φουλ

Διαθέτει δεκάδες συστήματα και τεχνολογίες

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται τα πάντα. Φέρει σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, ψηφιακό δέκτη DAB και 6 ηχεία για κορυφαία εμπειρία ακρόασης, λειτουργία Mirror Screen (Android Auto, CarPlay), αυτόματο κλιματισμό, αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων και προβολέων, Brake Assist, ESP με λειτουργία αντιολίσθησης και Hill Assist για την εκκίνηση σε ανωφέρειες, Speed Limit Information (που αναγνωρίζει τα σήματα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας) και Intelligent Speed Adaptation που προσαρμόζει την ταχύτητα κίνησης στο cruise control ανάλογα με την μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα. Τιμή στα 17.500 ευρώ

Το C3 Aircross C-Series, είναι διαθέσιμο σε τρία μηχανικά σύνολα, ένα βενζίνης και δύο diesel. Πρόκειται για επιλογές που προάγουν την οικονομία και την ασφάλεια στις μετακινήσεις, με τη βασική επιλογή να είναι αυτή του βενζινοκινητήρα 1.2 PureTech Turbo με απόδοση 110 ίππων. Στους πετρελαίου υπάρχει ο 1.5 BlueHDi με τους 100 και 120 ίππων, που συνδυάζονται αντίστοιχα με χειροκίνητο και αυτόματο (EAT6) κιβώτιο 6 ταχυτήτων.

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τεσσάρων χρωματικών συνδυασμών (μαύρη οροφή στα χρώματα αμαξώματος Artense Grey, Platinium Grey και Natural White, αλλά και με λευκή οροφή στο μαύρο χρώμα αμαξώματος Perla Nera).

Όσο για την τιμή, στην έκδοση βενζίνης 1.2 PureTech Turbo 110HP διαμορφώνεται στα 17.500 ευρώ.

Από τα πιο καλοπουλημένα αυτοκίνητα στην κατηγορία του

Μεγάλα και κυρίως αναπαυτικά καθίσματα

 

Από 17.950 ευρώ ξεκινούν οι τιμές του νέου Citroen C4 C-Cross

Το εκρηκτικό αποτέλεσμα ενός Citroen C2 με κινητήρα μοτοσικλέτας

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης